Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 311 common:people_all_forms

Олімпійський тиждень

Date: 26 вересня 2022 о 16:20
70 views

Ось і завершився «Олімпійський тиждень», який проходив з метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового спорту, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного і морального здоров’я.

Розпочався тиждень в Іваницькій філії із Всеукраїнського олімпійського уроку , під час якого була висвітлена історія зародження олімпійських ігор, досягнення українських спортсменів в олімпійських іграх. Учні 7-8 продемонстрували знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини, називали імена чемпіонів та призерів Олімпійських ігор України різних років. Упродовж тижня учні, не залежно від віку, мали можливість перевірити свою фізичну форму взявши участь у футбольних баталіях, спортивних змаганнях та естафетах з метою заохочення школярів до здорового способу життя та розвитку фізичних якостей. Активні учасники змагань були нагороджені та отримали солодкі подарунки від підприємця с. Іваничі.

Олімпійський тиждень у Базальтівській філії проходив дистанційно, але активно, адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя.

Протягом тижня, дистанційно, було проведено руханку "Ми з України" у 4 класі (вчитель Рибак В.С.), де діти разом з вчителем займалися фізкультурою. 7 вересня 2022 року Кравчук Л.А. та Павлюк Г.С., Боришкевич О.М. та Рибак О.В. дистанційно провели патріотичний флешмоб " Ой у лузі червона калина" у початкових класах, конкурс «Найкраща фізкультхвилинка» провела класний керівник 3 класу Боришкевич О.М. 8 вересня 2022 року, а 8 вересня 2022 року класний керівник 1 класу Кравчук Л.А. провела бесіду "І ти можеш стати олімпійцем!", де діти отримали знання та настанови, як здобути великі успіхи у спорті.

Здобувачі освіти Берестовецької філії упродовж тижня демонстрували свої спортивні навички, витривалість та дисципліну беручи участь в спортивних змаганнях, рухливих іграх, естафетах. Уже традиційними стали ігри на свіжому повітрі під час перерв для вихованців 1-4 класів. Класний керівник 2 класу Луга О.Л. разом із дітками продемонстрували чудову фізичну форму під час Олімпійського уроку "Ранкова зарядка - перший крок до здоров’я". Учні 9 класу презентували проєкти «Досягнення українських спортсменів». Учні 5 класу продемонстрували знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини щодо історії Олімпійських ігор.

Упродовж Олімпійського тижня вчителі початкових класів та вчитель фізичної культури Головинського ліцею проводили рухливі ігри та змагання, цікаві руханки, класні керівники середньої та старшої ланки ознайомили дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту. При проведенні Всеукраїнського олімпійського уроку в ліцеї учні згадали цікаву історію виникнення олімпійських ігор, імена український спортсменів, переможців Олімпійських та Паралімпійських ігор попередніх років.

Гарним був досвід виконання руханки-флешмобу «Прямуй до укриття!», яку танцювали учні 2 класу (класний керівник Дублевська С.О.) в укритті ліцею. Як зберігати спокій та гарний настрій в укритті також продемонстрували учні 4 класу (класний керівник Юрчик Л.В.). Це було, дійсно, весело та енергійно! Музичний супровід надавав енергії, а руханка настрою та усмішок.

Цьогорічний Олімпійський тиждень довів, що спорт - рушійна сила, яка об`єднує покоління, дарує позитивні емоції і зміцнює духовне та фізичне здоров`я.

Олімпійський тиждень закінчився, та пам’ятайте: у кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і, щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії. Бажаємо кожному обов’язково її досягти!

https://youtu.be/Dqu-MSLLpq4

Comments:
Only authorized users can leave comments.