Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 311 чоловік

Узагальнення досвіду роботи колективу Головинського ліцею щодо реалізації регіонального інноваційного освітнього проєкту «Методична система В.О.Сухомлинського в Новій українській школі»

Дата: 7 червня о 23:01
Автор: Чикун Т. О.
71 перегляд

У педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського немає жодного аспекту в системі навчання і виховання, якому не було б приділено належної уваги. Саме тому на засіданні педагогічної ради Головинського ліцею було представлене узагальнення досвіду роботи колективу Головинського ліцею щодо реалізації регіонального інноваційного освітнього проєкту «Методична система В.О.Сухомлинського в Новій українській школі». Педагоги висвітлили власне бачення, досвід та перспективи впровадження методичних ідей В. О. Сухомлинського в освітньому процесі. 
    Зокрема, Алла Французова у своєму виступі говорила про вільне володіння державною мовою – право і обов’язок кожного громадянина. Про переваги здатностей спілкуватися рідною (у разі відмінності від державної) та іноземними мовами як додаткові можливості для самореалізації особистості розказала Алла Вдовиченко.  З дієвими методиками формування математичної компетентності здобувачів освіти ознайомила колег Наталія Васевич. На реаліях та перспективах інноваційності в освітньому процесі зупинилась Галина Павлюк. Тему «Екологічна компетентність крізь призму сталого розвитку» розкрила Валентина Прохор. Особливості оволодіння інформаційно-комунікаційною компетентністю в період стрімкого прогресу цифрових технологій описала Вікторія Савчук. Оксана Снітчук окреслила сучасні тенденції  формування підприємливості та фінансової грамотності здобувачів освіти. Матеріали щодо реалізації завдань освіти при формуванні громадянських та соціальних компетентностей в умовах повномасштабного вторгнення підготувала Світлана Варжель.
Тетяна Чикун, координатор реалізації проєкту в ліцеї,  вручила подяку колективу Головинського ліцею за активну участь у реалізації Регіонального освітнього проєкту «Методична система В.О.Сухомлинського в Новій українській школі» від імені директорки Рівненського обласного інституту  післядипломної педагогічної освіти Алли Черній. 
    Приємно вражають високий професіоналізм та креативність освітян у реалізації Концепції НУШ. Тішать здобутки творчої співпраці здобувачів освіти, їхніх батьків та учителів, адже Головинський ліцей впевнено тримає першість серед закладів освіти громади за кількістю переможців та призерів учнівських олімпіад та конкурсів.  
    Проте немає межі досконалості, тому нині було анонсовано ще одну можливість для професійного розвитку та самовдосконалення. У новому навчальному році  розпочне свою роботу інтерактивний освітній хаб для педагогічних працівників ліцею, який очолить Валентина Байкевич. 
Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.